Losse (afsluitbare) stapelbedden ​

Wanneer u tijdelijk meer capaciteit benodigd heeft, kunt u kiezen voor (stapel)bedden van Bed-Stay. Deze bedden zijn zowel in te zetten als enkel- of stapelbed. 

 

Desgewenst kunnen de bedden eenvoudig worden voorzien van achterwand en gordijnen. Op deze unieke wijze wordt de privacy van uw werknemers gewaarborgd en kunt u efficiënt omgaan met de beschikbare ruimtes. Afmetingen van de bedden zijn (LxBxH): 205x90x230cm

Behoud van privacy

Makkelijk reinigen

Geen last van daglicht

Brandvertragend materiaal

Additionele producten​

Beddengoed​

Eenvoudig beddengoed bestellen en desgewenst schone lakens toegestuurd krijgen op een vaste frequentie of afroep. Beddengoed is leverbaar in één maat en een set bestaat uit: éénpersoonsdeken, hoofdkussen met bijbehorende slopen en onderlaken. 

Lockers

Waardevolle spullen van uw werknemers kunnen veilig worden opgeborgen in onze speciaal ontwikkelde lockers. Eenvoudig te installeren en voorzien van stroompunten en USB aansluitingen. Leverbaar met hangsloten.

Meubilair

Wanneer u kiest voor een enkelbed dan is er de mogelijkheid om een tafel te plaatsen onder het bed. Deze tafel wordt geleverd met een stoel. Op deze manier kan een bewoner zich terugtrekken en beschikt hij/zij over een eigen ruimte met privacy.  

Makkelijk op- en afbouwen ​

Graag bedden op voorraad voor het geval dat deze benodigd zijn? Wij bieden de mogelijkheid om een vaste voorraad te kunnen plaatsen op locatie. Wanneer er extra capaciteit benodigd is kunnen de bedden zelf opgebouwd worden. Uiteraard nemen wij dit ook graag voor u uit handen. 

 

Het Bed-Stay systeem is uniek in zijn soort en wordt geleverd op een stapelrack met 20 slaapplaatsen op 1 pallet. Zo gaan we efficiënt om met uw kostbare vierkante meters. 

Vraag direct een offerte of gratis demonstratie aan

Benieuwd wat we voor oplossing we voor uw vraagstuk kunnen bieden? We bieden uw graag een op maat gemaakte offerte. 

Inrichten van bestaande (lege) ruimtes​

Is er een bestaande ruimte welke leeg staat? Deze kan eenvoudig omgebouwd worden naar een complete huisvestingslocatie. Hierbij wordt er optimaal gebruik gemaakt van de bestaande faciliteiten. Desgewenst kunnen we iedere ruimte compleet inrichten met bedden en daarbij horend complete wooninrichting.