Flexibele huisvesting

Door gebruik te maken van een tijdelijke huisvestingsaccommodatie kunt u snel schakelen en het precies aanpakken zoals u dat wilt. Verwacht u op korte termijn een toename van werknemers? Doordat we beschikken over eigen voorraden kunnen we desgewenst leveren binnen 1 week en is het ook mogelijk om bedden in een bestaande ruimte te plaatsen met onze losse verhuur van bedden.

Video afspelen

Compleet pakket

Van een simpele slaapzaal tot een compleet uitgerust hotel. Afhankelijk van uw wensen stemmen wij de huisvesting hier helemaal op af. Wij zijn altijd aanwezig in een ondersteunende rol en desgewenst kunnen wij het volledige traject uit handen nemen. Onze totale huisvesting bestaat onder andere uit: 

Verschillende ruimtes

Tijdelijke huisvestingslocaties doen niet onder van normale woningen. Zo kunnen onze huisvestingen huiselijk worden ingericht met diverse verschillende ruimtes. Denk hierbij aan een wasruimte, keuken, woonkamer etc. Werknemers zullen buiten werktijden om niks tekort komen in hun tijdelijke woning. 

Vraag direct een offerte of gratis demonstratie op locatie aan

Benieuwd wat voor oplossing we voor uw vraagstuk kunnen bieden? We bieden u graag een op maat gemaakte offerte. 

Veiligheid & Hygiene

Het veiligheidsaspect mag nooit in het geding komen voor u en uw werknemers. Door het gebruik van hoogwaardige en brandvertragende materialen worden veiligheidsrisico’s zover mogelijk ingedamd. Bovendien wordt er in de ontwerp fase rekening gehouden met vluchtroutes en de maximale capaciteit, welke wettelijk zijn voorgeschreven. De slaapruimtes die worden gecreëerd zijn gemaakt van materialen welke gemakkelijk zijn te desinfecteren.

 

Met oog op de huidige ontwikkelingen omtrent het Covid-19 virus leveren wij momenteel huisvestingslocaties welke voldoen aan de eisen vanuit het RIVM. Hierbij wordt rekening gehouden bij het waarborgen van de 1,5 meter maatregel. In deze setting zal er gebruik worden gemaakt van de huidige Bed-Stay stapelbed constructie, echter zal hier alleen de bovenslaper worden gemonteerd. Op deze wijze wordt er een extra ruimte gecreëerd onder het bed waar desgewenst een tafel met stoel kan worden geplaatst.

Beheer

Tussentijds het op- en afbouwen van de flexibele huisvesting is het mogelijk om optioneel een extra beheer service aan het pakket toe te voegen. Daarbij kun je denken aan schoonmakers, wisselen van beddengoed etc. Zo ben jij als werkgever ervan verzekert dat je werknemers een schone en fijne omgeving hebben tijdens hun verblijf. Werknemers happy, werkgever happy. Elke werknemer verdient een goede omgeving om maximaal te kunnen presteren.

Voorbeeld 3D tekeningen