Huisvesting tentaccommodatie

Bedrijven kampen tegenwoordig vaak met het probleem dat er tijdelijk een tekort aan huisvestingsruimte is. Onze mede partner Tentverhuurmakelaar is een ervaren partij op het gebied van tijdelijke huisvesting. Zij adviseren onafhankelijk en transparant, ook kunnen zij zorgen voor de volledige begeleiding van A tot Z. Aan de hand van een intake en een locatie bezoek wordt er gekeken naar de wensen en behoeftes. Zij verzorgen de verdere begeleiding van het project tot aan de oplevering.

Alutent​

Een aluminium constructie die per 5 meter verlengbaar is. In breedte maten variërend vanaf 3 tot 30 meter breed. De vrije overspanning zorgt voor ideaal ruimte gebruik. De alu-tent is te voorzien van een waterpas gelegede constructievloer.

Pagodetent​

De bekende “punttenten” zijn de pagodetenten, in maten van 3×3, 4×4, 5×5, 6×6, 8×8 en zelfs 10×10 meter te verkrijgen. Ideaal voor een fair, entreetent aan een alu-tent, kleinere (privé) evenementen.

Opslagtent​

Komt u ruimte tekort en wilt u op eigen terrein (tijdelijk) uitbreiden met extra opslagruimte? We kunnen hiervoor diverse formaten opslagtenten verzorgen. Afhankelijk van de gewenste toepassing adviseren we graag bij het type opslagtent i.c.m. inzet van toebehoren zoals; verlichting, verwarming, roldeuren enz.

Vraag direct een offerte aan

Benieuwd wat we voor oplossing we voor uw vraagstuk kunnen bieden? We bieden uw graag een op maat gemaakte offerte. 

Voordelen inhuren tentaccommodatie

Het inhuren van tentaccommodaties kent vele voordelen ten opzichte van permanente ruimtes. Bovendien is extra capaciteit vaak maar tijdelijk benodigd en is het fijn om hierin flexibel te zijn. Wanneer u gebruik maakt van tentaccommodaties heeft u niet te maken met bouwvergunningen. Hierdoor kan er snel een accommodatie worden gerealiseerd. Bovendien is het eenvoudig de accommodatie te verkleinen of te vergroten. Ook de gebruiksduur is flexibel en alles werkt dus op deze manier kostenbesparend.