Opvouwbare container units

De meest unieke en innovatieve opvouwbare container technologie die er te vinden is. De Continest is supersnel te installeren, handig wanneer je veel mensen wilt voorzien van een slaapplek op korte termijn. Of je het nou gebruikt om werknemers tijdelijk in te huisvesten, als opslagplaats of vergaderruimte, met de Continest kun je letterlijk alle kanten op.

1 tot 4 personen

20 stuks per vrachtwagen

Snel gebruiksklaar

Modulair op te zetten

Additionele producten​

Beddengoed​

Eenvoudig beddengoed bestellen en desgewenst schone lakens toegestuurd krijgen op een vaste frequentie of afroep. Beddengoed is leverbaar in één maat en een set bestaat uit: éénpersoonsdeken, hoofdkussen met bijbehorende slopen en onderlaken. 

Lockers

Waardevolle spullen van uw werknemers kunnen veilig worden opgeborgen in onze speciaal ontwikkelde lockers. Eenvoudig te installeren en voorzien van stroompunten en USB aansluitingen. Leverbaar met hangsloten.

Meubilair

Wanneer u kiest voor een enkelbed dan is er de mogelijkheid om een tafel te plaatsen onder het bed. Deze tafel wordt geleverd met een stoel. Op deze manier kan een bewoner zich terugtrekken en beschikt hij/zij over een eigen ruimte met privacy.  

Makkelijk op- en afbouwen ​

De tijdelijke containerwoningen zijn snel en makkelijk op te zetten en af te breken. In nog geen 10 minuten kunnen de containers op hun plek staan.

Vraag direct een offerte of gratis demonstratie aan

Benieuwd wat we voor oplossing we voor uw vraagstuk kunnen bieden? We bieden uw graag een op maat gemaakte offerte. 

De technologie achter tijdelijke containerwoningen

Het technologische ontwerp is van hoge kwaliteit met zijwanden gemaakt van PIR-schuim sandwichpanelen. Dat betekent dat het goed geïsoleerd is, warmte binnenhoudt, waterdicht én vlam vertragend is. Onzichtbare vouwscharnieren vergrendelen automatisch en ondersteunt de veilige en betrouwbare werking.